20 Ekim 2010 Çarşamba

Ağustos 2010 Montrejau


Murat'ın ikinci triatlon yarışı için Montrejau'ya gittik. Toulouse'un 103 kilometre güneyinde yer alan Montrejeau,Pirenelerde bulunuyor. Yarış pazar günü fakat biz cumartesi öğlen gibi buraya geldik. İnternetten çok güzel ve şirin bir kamping bulduk. (Camping midi pyrenees, http://www.camping-midi-pyrenees.eu/ ) Burası çam ağaçları arasında ve karşınızda pireneler göz alabildiğine uzanırken havuzda serinlemeyi tercih edebilirsiniz. Burası çok küçük bir kasaba , cumartesi akşamı tüm dükkan, kafe ve barlar kapalıydı. Sanki hayalet bir şehire gelmiştik.Fakat Kampingten son derece memnun kaldık. Özellikle havuzlu olması ayrı bir güzellikti. Pazar sabahı erkenden toparlanıp yarış için göl kenarına gittik.

Kahvaltımızı gölün kenarında yaptıktan sonra Murat yarış için hazırlanmaya başladı. Bundan sonra benim işim bol bol resim çekmek....

Burada ki yarışta çok güzel geçti. İnsanların centilmence, yaşlısı genci, amatörü profesyoneli hepsinin bir arada yarıştığı bu oraganizasyon gibilerinin keşki bizim ülkemizde de bu kadar yoğun katılımla gerçekleştiğini görebilsek.

Yukarıda ki resimler sporcuların kendilerine ait olan yerlere bisikletlerini ve diğer eşyalalarını koydukları son hazırlıklarını tamamladıkları bölüm.

Yüzme yarışı için başlangıç noktası... Birazdan start verilecek...

Yüzmeden çıkan sporcular bisikletlerini almaya doğru gidiyorlar...

20 Km'lik bisiklet parkurunun sonu... Şimdi sırada 5 km koşu var....


Ve yarış bitti... Sırada biraz atıştırmalık ikramlar biraz da sohbet...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder